• Excellence beyond expectation

SUV / 4x4 renkaat

Сonqueror SX-9

Malli SX-9 on suunniteltu SUV-luokaan ja muihin maasto-ajoneuvoihin, joita käytetään pääasiassa päällystetyillä teillä. Näillä malleilla on erinomaiset veto- ja kytkentäominaisuudet kaikissa tieolosuhteissa.

✔ Zigzag-keskirivin muotoilu parantaa pitokykyä.
✔ Neljän leveän kehäuran muotoilu, jossa on 35% tyhjiösuhde, parantaa vedenpoistoa ja ohjattavuutta tehokkaasti märällä tiellä.
✔ Leveä kehämäinen uran rakenne (ulkoreunan seinäkulma> uran seinäkulman sisällä) siirtää vettä helpommin ja vähentää renkaan liukumista.
✔ 3-ulotteinen arc-kaarirakenne lohkojen välillä auttaa lisäämään jäykkyyttä lohkojen välillä ja estää myös ilmavirtausta urissa.
✔ "Ura urassa" -konseptin kuviointi kehäuriin tasaa renkaan pinnan rasitusta ja estää epäsäännöllisen kulumisen ja ilmavirran, sekä uran seinämien välisen kitkan aiheuttamaa melua.
✔ Kehäurien ja säteittäisten urien erottaminen vähentää vierintämelua.

Laadukkaat

Suosittelemme SUV-luokan autoihin myös Primax ja Sportex malleja.

OSTA NYT

Primax SX-608

✔ Multi-pitch kulutuspinnan tietokone simuloitu muotoilu hillitsee melun syntymistä
✔ Kulutuspinnan muotoilu kulutuspinnalla vähentää olka lohkon aiheuttamaa melua.
✔ Renkaan kaksi leveämpää kehäuraa on suunniteltu tehostamaan veden poistumista kulutuspinnalta ja parantamaan pitoa märällä tiellä.
✔ Kulutuspinnan lohkojen muotoilu on suunniteltu vähentämään lohkojen jäykkyyttä ja tien aiheuttamaa kitkaa, jonka avulla saavutetaan myös parempi ajomukavuus.

Laadukkaat
Edulliset hinnat

SONAR-renkaiden ainutlaatuinen innovatiivisuus ei esiinny vain tuotesuunnittelussa ja laadussa, joka tuo kuljettajalle turvallisuutta ja mielihyvää, vaan myös sen liiketoimintatavassa, joka vastaa rengas markkinoiden vaatimuksia ja keskittyy laadukkaiden tuotteiden luomiseen.

OSTA NYT
-->

Sportek SX-2

SX-2 on erittäin suorituskykyinen rengas, joka on suunniteltu useimmille nykyaikaisille henkilöautoille, kompakteista city autoista aina tehokkaisiin urheiluautoihin asti.

✔ 4 leveää suoraa uraa parantavat renkaan pitoa ja ohjattavuutta märällä tiellä.
✔ Renkaan reunojen pitkittäiset urat vähentävät olkapään jäykkyyttä ja estävät epäsäännöllisen kulumisen.
✔ Renkaan olkapäässä ja keskellä olevat sivuttaiset urat mahdollistavat vähentämään jäykkyyttä, kohinaa, sekä parantavat ajomukavuutta.
✔ Sivuttaisen kuvioinnin muotoilu on suunniteltu vähentämään renkaan aiheuttamaa melua.
✔ Kuviointi renkaan keskellä vähentää jäykkyyttä ja parantaa ajomukavuutta.
✔ SX-2 renkaan kulutuspinnan kuviointi on suunniteltu 5-pitch tietokone teknologian avulla vähentämään renkaan melua tehokkaasti.

Korkealaatu
Oikea valinta

Tämä pieni ihme renkaiden valmistuksen alalla tukee SONARin luottamusta sen poikkeukselliseen tuotteiden laatuun ja rehelliseen lupaukseen asiakkailleen.

Osta täältä